Γνωρίστε μας

ΑΠΟ ΤΟ 1980

Welcome to Scosche

Στόχος μας είναι να παράγουμε πρωτοποριακά αξεσουάρ σε ανταγωνιστική τιμή και να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση στους πελάτες μας για να μπορούν να τα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και την αμερικανική εφευρετικότητα που οι πελάτες μας περιμένουν.

Ποιοι είμαστε
Η Scosche ιδρύθηκε το 1980, όταν ο Roger και η Scotia “Scosche” Alves ξεκίνησαν να δίνουν επαγγελματικές συμβουλές για τον ήχο γύρω από το αυτοκίνητο από το γκαράζ τους. Από τότε έχουν φθάσει τους 150 υπαλλήλους που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την τελειοποίηση και την παράδοση περισσότερων από 4.000 καταναλωτικών προϊόντων, που αντιπροσωπεύουν την αδιάψευστη δέσμευσή στην καινοτομία και την ποιότητα. Εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με τρεις γενιές της οικογένειας Alves που εργάζονται στην έδρα της Scosche στην επαρχία Ventura της Καλιφόρνιας.

Αξεσουάρ Scosche για μια ζωή!
Η εταιρεία αναζητά πάντα νέους τρόπους που θα κάνουν την ζωή των ανθρώπων απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Γι’ αυτό μέχρι σήμερα κατασκευάζει αξεσουάρ που βοηθούν στην εύκολη χρήση του κινητού τηλεφώνου, με τεχνολογίες όπως το hands-free ενώ οδηγείτε, τη δυνατότητα να ακούτε υπέροχη μουσική οπουδήποτε, να παρακολουθείτε το καρδιακό σας παλμό, να καταγράφετε μια βόλτα με το ATV και πολλά άλλα. 

Καινοτομία χρηστών
Η έμπνευση και η εξέλιξη των προϊόντων της Scosche προέρχεται από το feedback που παίρνει από τους πελάτες της. Ακούει τα σχόλια τους και εξελίσσει τα προϊόντα της σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Βελτιστοποιημένα προϊόντα για εξωτερικούς χώρους
 Οι συνεργάτες της Scosche διεξάγουν σχολαστικά δοκιμές και απολαμβάνουν τα προϊόντα , ενώ μοιράζονται τον ενθουσιασμό και τις προκλήσεις της ζωής τους μαζί με την εταιρεία.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας όπου κι αν βρίσκονται. Απλά θυμηθείτε να πάρετε τα προϊόντα Scosche μαζί στη βόλτα σας!

01

SCOSCHE AMERICA

Scosche Industries Inc. 1550 Pacific Ave. Oxnard, CA 93033

Email: customerservice@scosche.com
Τηλέφωνο: (800) 363-4490 ext. 1

02

SCOSCHE EUROPE

Erhvervsparken 8B 4621 Gadstrup Denmark

Email: info@scosche.eu
Τηλέφωνο: +45 70 227 287

03

SCOSCHE AUSTRALIA

https://www.scosche.net.au

Email: info@scosche.net.au

04

SCOSCHE GREECE

Scosche

Email: info@scosche.gr
Τηλέφωνο: 2310 477190

TOP KEYWORDS: Bluetooth, Βάση φόρτισης, Ασύρματη φόρτιση